O nama

Tvrtka TASK d.o.o. informacijski sustavi osnovana je 1992. godine u Varaždinu. Osnovna djelatnost tvrtke je projektiranje, razvoj, uvođenje i održavanje poslovnih informacijskih sustava, IT konzalting i obrazovanje. U suradnji s našim partnerima možemo ponuditi i informatičku opremu i sistemski softver. U tvrtki trenutačno radi 17 djelatnika, od čega: 3 magistra znanosti, 3 diplomirana ekonomista, 6 diplomiranih informatičara, 1 diplomirani inženjer matematike, 2 informatičara, tehničar za računalstvo i administrativna tajnica.

TASK d.o.o. ima već niz godina status Microsoft Certified Partner, što je potvrda da se u razvoju i implementaciji informacijskih sustava primjenjuju svjetski priznati standardi u području informacijskih tehnologija. Osim standardnih Windows aplikacija, uz primjenu .NET razvojnih alata, razvijene su i web aplikacije koje predstavljaju nadogradnju klasičnog poslovnog informacijskog sustava. Naša su rješenja objedinjena u sklopu poslovnog informacijskog sustava WinTask. Poslovna rješenja naše tvrtke trenutno u svojem svakodnevnom radu koristi više od 400 korisnika. Radi se o korisnicima različitih profila (tvrtke, obrtnici, korisnici proračuna, neprofitne organizacije) i djelatnosti (proizvodnja, trgovina na veliko i malo, uslužne djelatnosti, komunalne djelatnosti i ostalo). TASK d.o.o. u svakom trenutku optimalno odgovara na zahtjeve svojih korisnika vezane uz funkcioniranje informacijskog sustava, te svakodnevno pruža maksimalnu podršku u radu.

Ciljevi tvrtke TASK d.o.o. su stalno unapređenje i poboljšanje poslovanja i stvaranju okruženja povjerenja, suradnje i međusobnog uvažavanja u kojemu naša rješenja i usluge zadovoljavaju kriterije kvalitete, pouzdanosti, prilagodljivosti i inovativnosti. Kombinacija znanja i iskustva, stalnog praćenja i prepoznavanja zahtjeva korisnika, te pravovremenog prihvaćanja i uvođenja najnovijih tehnologija, garancija su kvalitetnog krajnjeg rješenja koje tvrtka TASK d.o.o. nudi. Tvrtka je uspostavila, dokumentirala, primijenila i održava sustav upravljanja, te trajno poboljšava njegovu učinkovitost u skladu sa zahtjevima norme HRN EN ISO 9001:2015.

Copyright © 1992.-2024. TASK d.o.o. All Rights Reserved.  |  Politika privatnosti