Zahtjev za registraciju korisnika - TASK d.o.o.

Upišite svoje podatke u formular i pošaljite. U roku od 24 sata na kontakt e-mail koji upišete u formular stići će vam poruka s podacima za prijavu (korisničko ime i lozinka).

Registrirani korisnici mogu pregledavati unapređenja po aplikacijama, te preuzimati upute i nove verzije aplikacija.


Obrazac zahtjeva za registraciju

TASK d.o.o. prikuplja gore navedene osobne podatke u svrhu registracije korisnika web stranice (registrirani korisnici mogu pristupati informacijama o unapređenjima po aplikacijama, preuzimati upute i nove verzije aplikacija), te dostavljanja informacija o našim proizvodima i uslugama na Vaš e-mail. TASK d.o.o. će s osobnim podacima postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU 2016/679), uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa ili zlouporabe. Putem e-maila u svakom trenutku možete zatražiti uvid u osobne podatke, zatražiti ispravak ili brisanje osobnih podataka, uložiti prigovor na postupanje s osobnim podacima ili zatražiti povlačenje danih privola. TASK d.o.o. će osobne podatke čuvati do povlačenja privola, odnosno predaje zahtjeva za brisanje.

Prihvaćanjem ovih privola smatra se da ste suglasni s obradom Vaših osobnih podataka u navedene svrhe i upoznati s načinom povlačenja danih privola.

* - obavezna polja
Copyright © 1992.-2024. TASK d.o.o. All Rights Reserved.  |  Politika privatnosti